RSS

Monthly Archives: January 2012

Sahabat…

Assalammualaikum…

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 6, 2012 in Islam

 

Duduk di bangku…

Assalammualaikum,

 
Leave a comment

Posted by on January 2, 2012 in famili, Hobi

 

Tanah Tinggi Cameron..

Assalammualaikum,

Last week sempat bawa keluarga pergi berjalan-jalan di Cameron Highlands.. Plan asal aku nk pergi berdua dengan bini je.. Tapi bila dapat tau mak duk sorang di Ampang sebab kak Ina n famili balik perak, Izam n wife balik Kuantan, dan si Emi plak pergi Penang.. So aku pun ajak la mak sekali..

Sebenarnya plan ni skadar plan saje dgn wife.. Kemungkinan jadi, kemungkinan tak jadi.. Kena pulak pergi hari tu, balik pun hari tu.. Tu yang rasa jadi atau tak jadi tu.. Lagipun sebelum tu kami puas berfamili day di Melaka.. Tapi bila dah ajak mak, maka kena make it real la jawapannya.. Mak pulak suruh ajak Syikin memandangkan dia dalam mood cuti sekolah..

Tu día bertujuh, termasuk la aku yg dok amik gmbar..

 

Dipendekkan cerita, plan asal pergi berdua dgn wife dh berubah jadi bertiga dengan mak, kemudian berempat dengan Syikin, kemudian berubah lagi bertujuh dengan Kak Ina dan 2 orang anaknya.. Kak Ina tak jadi balik Perak sbb husband dia ada kerja yang perlu diselesaikan..

Umar dgn gayanya

Seronok jugak pergi beramai-ramai macam ni.. Tak la mengantuk sangat bila drive kereta sbb ada je benda yang nak di borak.. Cuma yang tak best nya bila beberapa plan di atas sana terpaksa dibatalkan disebabkan ramai yang bercuti di atas tu.. Tak dapat nk beli sayur2 segar, tak dapat melawat ladang Teh Boh n tak dapat shoot landscape atas sana. .. InsyaAllah lain kali

 
2 Comments

Posted by on January 2, 2012 in famili