RSS

Tahniah team Raja Gopal!!!

30 Dec

Assalammualaikum,

Tetiba aku bersemangat malam ni.. Baru balik dr dataran depan mahkamah Putrajaya, kemudian mandi, kemudian solat isyak, kemudian capai kamera, kemudian upload gambar dan video ke dalam laptop.. Seronok sbb dpt join fans Malaysia yg lain di sana.. Kene pulak Malaysia jadi juara piala AFF Suzuki 2010.. Kesian Indon, 4 kali masuk final tp sampai la ni kepunan juara..

Aku pergi sorang je ke dataran tu.. Wife tak dapat ikut sbb adiknya menunggu kedatangan adiknya ke rumah.. Tp bila aku smpai umah, adiknya masih blum smpai lagi.. Kalau la aku tau adiknya datang lepas game habis, sure aku bawa my wife skali.. Ish Anan ni..

Rasa malas nk karang panjang-panjang. Elok aku buat list perkara-perkara yang seronok and lucu masa kt sana.

1. Big Screen tu terletak dekat dgn Masjid Besi. So, bila azan isyak berkumandang, semua jadi senyap. Alhamdulillah. Tp mulut je senyap, tangan tetap menjulang ke atas bila Fahmi berjaya menyelamatkan gawang malaysia. Terasa time  tu maca dlm mood “mute”.. bagus, hormati azan.

2.  Ada penonton sebelah aku buat menjerit, “Esok Malaysia cuti! Satu goal, satu hari!. 4 goal jadi 4 hari!.. haha..

3. Tgk kat big screen pun ada ganguan laser. Memang tk dapat dielakkan.

4. Fans meng”booo” stiap kali camera fokus pada cewek-cewek indon. Konon nk gangu tumpuan penyokong Malaysia la tu.

5. Skang aku ngantuk. Nah, bawah ni video yg sempat aku amik. By the way, Jumaat ni cuti umum…

Advertisements
 
5 Comments

Posted by on December 30, 2010 in Around the corner

 

5 responses to “Tahniah team Raja Gopal!!!

  1. websandroumar

    December 30, 2010 at 11:40 am

    rajagoBal la pakngah..bukan rajagoPal…kekeke..salah lagiii

     
    • adi360

      December 30, 2010 at 11:58 am

      haha.. saje je.. 😀

       
  2. websandroumar

    December 30, 2010 at 3:05 pm

    eleleleh…:P

     
  3. cik teja

    January 3, 2011 at 11:34 am

    i was there too!!!!n really happening…

    *masih blom tlmbat nk ucap tahiah Malaysiaaaa!!!the team n supporters!

     
    • adi360

      January 3, 2011 at 4:08 pm

      yes.. masih belum lagi terlambat… masih hangat lagi ni mcm goreng pisang panas..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: