RSS

Gomo Malaysia Gomo. Pulun Malaysia Pulun..

29 Dec

Assalammualaikum,

Malam ni malam penentuan menang kalah Malaysia.. Aku bangga dengan team Raja Gopal kali ni. Team yang kurang kontroversi dan lebih berprestasi. Boleh dikatakan team terbaik Malaysia. Ceh, ayat gempak tu. Apapun aku doakan kejayaan Malaysia membenam Indon Ahad lepas bekekalan hingga akhir minit ke 90. Gud Luck Malaysia!… Gud Luck Harimau Malaya..

Buat fans Indon, ini bola sepak la. Tak perlulah sampai provokasi sampai nak bergaduh. Macam budak kecik je. Kalah je nak bergaduh. Pelik betul tengok prangai mereka. Ada plak mahkluk yang IQ rendah sanggup nak berseksi semata-mata nk buat player Malaysia hilang fokus. Macam la player Malaysia yang semangat membara tu nk pandang Jupe yg seksi.

Malam ni plan nak tgk bola depan mahkamah putrajaya. Apapun semua bergantung kepada cuaca. Kalau tak hujan, boleh la turun memeriahkan dataran depan mahkamah tu. Gud Luck Malaysia.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 29, 2010 in Around the corner

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: