RSS

Kuantang oh kuantang. 2 hari 1 malam sahaja…

28 Dec

Assalammualaikum,

Last weekend aku n family ke Kuantan sempena jemputan makan-makan di rumah bakal mertua Izam.. Dah lama sebenarnya kami sekeluarga tak bercuti. So, kami ambil pluang ni untuk makan angin bersama-sama (percutian yang ringkas) di sana sebelum masuk tahun baru..

Di Kuantan kami menginap di Kuantan Tembeling Resort. Dekat sgt dengan Teluk Cempedak. Tempatnya memang cantik dan terletak atas bukit.

Untuk sesi makan angin kali ni, Mak Su dan Syikin tak dpt join disebabkan tarikh tu clash dengan program motivasi Syikin di Perak. Untuk pertama kalinya famili Abg Hisham dr Kelantan, Khairun & Muzafar yg dari utara sudi join percutian kami. Kalau ikutkan ramai yg join makan angin ni. Pak Cik dan Pak Cak mmg nk join tapi memandangkan ada hal yang tak dpt dielakkan, mereka hanya menghantar wakil je.

Terima kasih pada Kak Ina yg sudi sekali lagi organized makan angin ni. Terima kasih pada en Hafiz yang menyediakan set walkie talkie yang amat memudahkan kami berkonvoi. Terima kasih pada Izam yg sudi sponsor minyak RM 50 setiap kereta. Terima kasih kt Emi sbb sponsor tol Livina. Terima kasih kt Mak sbb yg menguruskan makan minum kami di resort. Terima kasih pada Rizal sbb sanggup turun walaupun baru saje sebulan start keja di utara. Terima kasih Abg hisyam sbb sanggup turun dari Kelantan bersama 1.8 i-VTEC barunya. Dan terima kasih sgt untuk yang tersayang Wan AiDa Nuriezma atas segala-galanya walaupun dalam keadaaan perut yg berisi n tak berapa sehat. Tq sbb sudi buat smbal ikan bilis..:D

.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on December 28, 2010 in famili

 

2 responses to “Kuantang oh kuantang. 2 hari 1 malam sahaja…

  1. aida nuriezma

    December 29, 2010 at 3:56 pm

    ohooo…kasihmu ku terima sygku..hehe…
    n terima kasih jugak utk abg sbb sudi tlg sy msk sambal tumis tu ye…
    sudi kacau smpai sambal tu masak..sudi rase kemasinan,kemanisan n kemasaman sambal itu..
    ngehngeh….:)
    n nak tumpang jugak terima kasih utk mak n ipar duaiku sume ye…:)

     
    • adi360

      December 29, 2010 at 4:12 pm

      sama2 kasih dih… nk ucap terima kasih kt ipar duai, sila ucap dlm aidadi ye..:D

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: