RSS

20 September 2007

23 Sep

Projek baru dh nak mula.. Kelam Kabut jugak rasanya. 3 jenis company profail kene siapkan sebelum dis wednesday. Kepercayaan dah diberi berdasarkan kejayaan projek yang dulu, so, skarang ni tugas la yang perlu dilaksanakan. Tapi aku ni malas sket, idea plak slalu datang last2 minit. Last2 minit tu la nk tambah itu ini.

Malam 20 september meeting ngn pengarah after solat terawih. (tapi aku tk pi pun sebab prepare laporan utk bulan ogos.. tak sangka plak meeting mlm tu habis kul 1 am.. dah la hari tu plan nk berbuka pose ngn member. Nasib baik la aku sempat bgtau dia yang aku tk dpt nk berbuka dengan dia. After meeting ngn pengarah, sambung plak meeting ngn management. hurmmmmmm.. jwb nye pukul 4 am baru smpai rumah.

Pengarah aku yang sorang ni mmg banyak mulut. Kalau dia rasa nak tembak, dia akan tembak. Dia tk peduli perasaan orang tu. Jgn kata org2 dia je yang kena, supplier pun tk terlepas. Pesan dia pada aku,”Di ko tgk mulut aku ni cepat bila bercakap, kalau kau nak tau macam tu la aku nak cepat bila buat kerja”.. huhu.. apapun aku kene follow gak ikut kata dia.. kalau tk aku gak yang kene tembak..

Lepas raya ni byk projek yang akan mula. mmg bz. tp sebelum raya ni kene pi JB. katanya ada tempat baru untuk di tawan.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 23, 2007 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: